Posjetite „Regionalne dane EU fondova“ u Zaprešiću

Slika /slike vijesti 2018/regionalni dani zaprešić.jpg
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Zaprešićem organizira informativno-edukativno događanje, koje će se održati 21. prosinca 2018. godine u Novim dvorima Jelačićevim (objekt Vršilnica) s početkom u 10 sati.

Događanja u okviru "Regionalnog dana EU fondova" namijenjena su svim građanima, te imaju za cilj informiranje javnosti o korištenju fondova Europske unije.

U okviru događanja bit će organizirane besplatne edukacije/stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja", na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji o financiranju iz EU fondova.

U okviru stručne radionice pod nazivom „Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj“ predstavit će se aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja, te upoznati sudionike radionice s procesom prijave putem AGRONET aplikacije.

Osim navedenih aktivnosti održat će se i panel diskusija pod nazivom "Razvoj Zaprešića kroz fondove Europske unije" na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete imati priliku razmijeniti iskustva, povezati se s predavačima i drugim sudionicima, s ciljem daljnjeg  jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijave na besplatne edukacije zaprimaju se do popunjenosti kapaciteta, a prijaviti se možete putem poveznice koju možete pronaći ovdje.
 

 
 


Vijesti